Trotineta electrică este unul dintre vehiculele preferate de persoanele care doresc să călătorească mai repede. Astăzi, mulți oameni caută modelele potrivite de trotinete electrice potrivite pentru ei înșiși. Trotinetele electrice care asigură utilizările lor cu transport rapid și ușor în interiorul orașului oferă, de asemenea, mari avantaje pentru distanțe scurte.

În acest moment, există factori importanți pe care utilizatorii ar trebui să ii ia în considerare atunci când cumpără un scuter electric. Să examinăm împreună acești factori.

Durata de încărcare

Cel mai important factor în alegerea unei trotinete electrice este durata de încărcare a acestuia. Durata de încărcare a trotinetelor electrice care au un motor mult mai puternic și baterii reîncărcabile, poate depinde de modelele de trotinete. În acest moment, durata de încărcare a vehiculelor menționate se schimbă între 3 ore și 5 ore.

Distanţa

Cu trotinetele noastre, puteți parcurge o distanță de 20 până la 40 de kilometri pe ora.

Puterea motorului

Un alt factor important pe care trebuie sa il luați în considerare la alegerea unei trotinete electrice este puterea motorului. Cel mai important punct în trotinetele electrice, așa cum este cazul altor vehicule de transport electrice, sunt motoarele. Cu o trotineta de 250W putere se poate asigura o calatorie extrem de usoara.

Capacitate de transport și urcare

În timp ce vorbesc despre trotinete electrice, majoritatea oamenilor se gândesc de obicei la modele pentru copii. Cu toate acestea, trotinetele electrice nu sunt doar pentru copii, ci și pentru adulți. În acest sens, capacitatea de transport a vehiculelor menționate este extrem de importantă. Unele modele de scutere au o capacitate de transport de până la 100 kg.

Dacă aveți o greutate mai mare de 100 kg, trotineta dumneavoastră nu se va rupe, dar poate apărea o scădere a performanței. Prin urmare, trebuie să vă pese de capacitatea de transport a vehiculelor menționate atunci când alegeți scutere electrice.

Capacitatea de urcare este, de asemenea, inclusă în factorii importanți care ar trebui luați în considerare la cumpărarea unui scuter. Astăzi, trebuie să preferați scuterele cu capacități mai mari de urcare. În consecință, puteți asigura o performanță mai mare în urcare.

Acoperire de garanție

Trebuie neapărat să vă pese de durata garanției și de acoperirea garanției trotinetei electrice pe care intenționați să o cumpărați. Trebuie să aflați clar în ce cazuri ar fi în afara acoperirii garanției și durata garanției. Prin urmare, puteți preveni apariția semnelor de întrebare în minte în timp ce utilizați produsul.

Pentru cine sunt potrivite trotinetele electrice?

Putem afirma că modelele de trotinete electrice sunt potrivite pentru o gamă largă de grupe de vârstă. În acest moment, trotinetele, care sunt în mare parte preferate de tineri, sunt suficient de ușoare pentru a fi folosite de orice grup de vârstă. Cu toate acestea, indiferent de grupa dvs. de vârstă, trebuie să luați în considerare factorii menționați mai sus. În caz contrar, puteți achiziționa un model de scuter electric care nu este potrivit pentru propriile nevoi și dorințe.