Scutere electrice

De ce să alegi un scuter electric?
Mod ecologic de a te deplasa prin oraș. Obține o soluție ecologică și practică pentru nevoile tale de transport urban sub forma unui scuter electric. Cu toții știm despre avantajele incredibile ale scuterelor convenționale, care sunt unul dintre modurile de transport de top în orașele mari. Dar ce este mai bun decât un scuter și mai ieftin și prietenos cu mediul? Poti evita blocajele atunci când te deplasezi la locul de muncă, la școală sau doar pentru a merge la plimbare, folosind în același timp un mod ecologic și ieftin de a te deplasa.

Principalele avantaje ale scuterelor electrice:

Extrem de silențioase
Ele protejează mediul – nu există gaze de eșapament
Mai ieftin de întreținut decât un scuter pe benzină
Costuri de operare foarte mici
Posibilitatea de a încărca de la orice priză

Cât durează încărcarea bateriei unui scuter electric?

Un alt avantaj al scuterelor electrice este timpul scurt necesar pentru încărcarea bateriei. Dacă folosesti scuterul pentru naveta la locul de muncă, îl poti lăsa în siguranță la încărcare în timp ce lucrezi – timpul necesar pentru încărcare este în majoritatea cazurilor între 3 și 5 ore. Odată ce ai terminat cu angajamentele de lucru, vei avea din nou o baterie plină, incredibil de practică, nu?

Consumabile pentru scutere electrice:

Cu scuterul electric, datorită însuși dispozitivului și construcției simplificate, aproape că nu există consumabile care să necesite înlocuire frecventă. Principalele componente ale trotinetelor electrice sunt motorul, controlerul și bateriile, a căror viață este de aproximativ 400 de cicluri de încărcare-descărcare sau 2-3 ani de funcționare (pentru bateriile cu plumb) și aproximativ 5-6 ani / 1500 de cicluri (pentru cele cu litiu-ion). Dacă bateriile sunt încărcate și întreținute corespunzător în perioada în care scuterul nu este condus, acestea pot parcurge aproximativ 15.000 km. sau cam 3-4 ani.

Tipul bateriei, puterea și durata de viață:

Atunci când alegi un scuter electric, trebuie acordată atenție puterii și tipului bateriei. Ele determină nu numai kilometrajul maxim al scuterului, ci și prețul acestuia. Compania E-scuter oferă atât baterii plumb-acid (gel), cât și baterii litiu-ion. Bateriile cu gel sunt cele mai comune în rândul scuterelor electrice, datorită prețului lor scăzut. Cu un acumulator de 48V 40Ah parcurg intre 60 si 70 km, in functie de teren, viteza, sarcina, starea bateriei, temperatura mediului etc. Durata de viață a bateriei este de aproximativ 400 de cicluri de încărcare și descărcare completă (la descărcare de 80%). Atunci când alegi un scuter electric, ar trebui să acorzi atenție capacității bateriei, care depinde de kilometrajul maxim la o singură încărcare.

Scuterul electric este supus înmatriculării?

Mopedele electrice, precum și toate celelalte autovehicule care circulă pe rețeaua de drumuri republicane, sunt supuse înmatriculării obligatorii la poliția rutieră și pot fi conduse fara permis daca au  viteza maxima pana in 25km/h sau cu permis de conducere auto categoria B sau altă categorie superioară.

De ce să ai încredere în noi?

Alegerea unui scuter electric este o sarcină ușoară, dar sfatul profesional nu este niciodată de prisos. Experiența noastră în domeniul scuterelor electrice datează din 2012 și ne putem lăuda că suntem printre primii furnizori de scutere electrice din țară, ceea ce înseamnă că cu siguranță poți avea încredere în judecata și abilitățile noastre tehnice.

Suntem pregătiți să iti răspundem la toate întrebările legate de înregistrare și să iti oferim documentația necesară în acest scop. Prioritatea noastră este să obtii un vehicul electric la cel mai rezonabil preț, în timp ce,, esti familiarizat cu toate detaliile despre buna funcționare a acestuia.