contact@e-scuter.ro
Scuter electric fara permis adulti si copii ieftin in rate

Mini Cart

Scuter Electric Volta VS2 negru, 2000W, Fara Permis, autonomie 50 km, viteza 25/km h

5598 lei

Transport si instructaj la domiciliu incluse, livrare in 1-7 zile lucratoare

Putere motor: 2000 W
Baterie: 72V 20Ah VRLA Gel
Autonomie: 50 km
Viteza maxima: limitat 25km/h
Masa proprie: 56 kg
Roti: 2.15×10 tubeless
Unghi urcare: 20 grade

Categorie:

Descriere

Volta VS2 este scuterul electric al anului, cunoscut pentru performanța sa robustă și pentru tehnologia sa de iluminare cu LED-uri.

Acesta poate fi condus fără a fi nevoie de permis de conducere. De asemenea, este omologat pentru o viteză maximă de 25 km/h.

Cu Volta VS2, veți avea o experiență plăcută de conducere a unui vehicul electric. Este un scuter silențios și nepoluant, cu performanțe comparabile sau chiar mai bune decât cele ale scuterelor cu motor pe benzină, dar fără necesitatea unor costuri constante de întreținere, cum ar fi schimbul de ulei sau reviziile periodice.

Scuterul este echipat cu 6 baterii VRLA GEL, care oferă o autonomie de aproximativ 50 km.

Cu mii de unități vândute în toată România, acest scuter este apreciat de clienții noștri pentru performanțele sale de accelerare și frânare. Controlul accelerației se realizează prin intermediul unui computer central, care furnizează energie motorului în funcție de condițiile de drum pentru a menține viteza dorită.

Volta VS2 este proiectat pentru două persoane și dispune de pedale pliante din aluminiu în partea din spate, echipate cu un buton de blocare.

Design-ul său combina elemente retro și moderne, iar finisajele nichelate îl fac să fie plăcut atât în timpul conducerii, cât și când îl admirați.

Livram produsul direct la domiciliul clientului, oriunde în România, cu propriul nostru parc de camioane. Scuterele sunt complet asamblate și gata de utilizare, iar la livrare oferim o probă și instruire.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scuter Electric Volta VS2 negru, 2000W, Fara Permis, autonomie 50 km, viteza 25/km h”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *