contact@e-scuter.ro
Scuter electric fara permis adulti si copii ieftin in rate

Mini Cart

Bicicleta electrica VSM tip scuter cu pedale, fara permis, 220 W

3478 lei

Putere motor: 220 w
Baterie: 48V 14Ah VRLA Gel
Autonomie: 35-55km
Viteza maxima: 25km/h
Masa proprie: 54 kg
Roti: 2.50 – 16 tubeless
Unghi urcare: 17 grade

Categorie:

Descriere

Bicicleta electrică VSM, de tip scuter, cu pedale, poate fi condusă fără a fi necesară obținerea unui permis de conducere. Aceasta este limitată la o viteză maximă de 25 km/h. Distanța pe care o poți parcurge cu o singură încărcare poate varia în funcție de factori precum temperatura, greutatea transportată și înclinația drumului.

În pachetul bicicletei este inclus un încărcător cu un sistem de răcire, iar bateria poate fi ușor detașată, având un mâner și fiind plasată într-un compartiment închis care necesită cheia de contact. Astfel, bateria poate fi schimbată cu ușurință sau încărcată separat de scuter. Poți transporta și o baterie de rezervă pe portbagaj.

Asigurăm livrarea la domiciliu cu propria noastră flotă de camioane. Produsele ajung asamblate, se efectuează testarea și se oferă instrucțiuni la livrare. Garanția de 12 luni este valabilă și poate fi onorată la domiciliul clientului.

Această bicicletă electrică, care poate fi folosită și ca scuter, nu necesită permis de conducere. Bateria poate fi detașată, având un compartiment închis cu cheie și mâner pentru o schimbare sau încărcare ușoară, separat de scuter. Este posibil să transporteți o baterie de rezervă pe portbagaj.

Bicicleta este vândută cu un certificat de conformitate european individual, cu număr de serie de șasiu.

Specificamentele includ o putere nominală a motorului de 220 W, o autonomie de 35-55 km (cu variații în funcție de condiții), o viteză maximă de 25 km/h, și o transmisie directă/alternativă prin lanț și pedale. Poate urca pante cu un unghi maxim de 17%, având o greutate proprie de 54 kg și o greutate maximă autorizată de 154 kg.

Bateria este de tip VRLA GEL, formată din 4 bucăți de 12V, în total 48V 14Ah, și este detasabilă. Timpul de încărcare este de 6-8 ore, cu un încărcător de 48V/2Ah.

Frânele sunt de tip tambur în față și în spate, iar roțile sunt de dimensiunea 2,50 – 16 Tubeless pentru roata din față și cu jantă de aluminiu. Dimensiunile bicicletei sunt Lungime 1010 mm, Latime 720 mm, înălțime 1470 mm.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bicicleta electrica VSM tip scuter cu pedale, fara permis, 220 W”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *