contact@e-scuter.ro
Scuter electric fara permis adulti si copii ieftin in rate

Mini Cart

Scuter benzina RS5 delivery alb, 45km/h, motor 49 cmc

7598 lei

Transport si instructaj la domiciliu incluse, livrare in 1-7 zile lucratoare

Motor: 49.6 cmc, 4 timpi
Putere: 8.05 CP
Rezervor: 5 litri
Viteza maxima: Limitat 45km/h
Masa proprie: 81 kg
Roti: 90/90-12
Pornire: Cheie sau pedala

Categorie:

Descriere

Volta Delivery RS5 reprezintă cel mai bun model de scuter pentru serviciile de livrare la domiciliu. Cu mii de exemplare vândute până în prezent, acesta a demonstrat că este un produs excelent pentru utilizarea intensivă. De asemenea, oferă posibilitatea de achiziționare în rate.

Volta Delivery RS5 este un scuter pe benzină modern, cu performanță remarcabilă, special creat pentru cei care doresc să se bucure de libertatea și flexibilitatea oferite de un scuter. Echipat cu un motor de 49 cc, acest scuter oferă o putere și viteză de top.

Caroseria sa extrem de ușoară și design-ul ergonomic asigură o experiență de călătorie confortabilă. Scuterele Volta Delivery RS5 sunt echipate cu o transmisie variabilă care permite schimbarea vitezei prin simpla accelerare, oferind astfel un control mai bun asupra deplasării.

În plus, Volta Delivery RS5 dispune de o suspensie optimă cu amortizoare pentru absorbția șocurilor și frâne pe disc în față și tambur în spate, asigurând un nivel înalt de siguranță. Acesta este scuterul ideal pentru oricine dorește să experimenteze senzația de libertate oferită de o călătorie pe două roți.

Vehiculul este dotat cu un sistem de iluminare cu LED-uri, care oferă o lumină puternică și uniformă, asigurând o vizibilitate maximă pe drumurile întunecate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scuter benzina RS5 delivery alb, 45km/h, motor 49 cmc”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *