contact@e-scuter.ro
Scuter electric fara permis adulti si copii ieftin in rate

Mini Cart

Tricicleta electrica visinie APM5, 25 km/H, fara permis de conducere

7498 lei

Transport si instructaj la domiciliu incluse, livrare in 1-7 zile lucratoare

Putere motor: 1000 w
Baterie: 60V 20Ah VRLA GEL
Autonomie: 40km
Viteza maxima: 25km/h
Masa proprie: 117 kg
Roti: 3.00 – 10 Fata/Spate
Transmisie: Diferential

Categorie:

Descriere

Triciclul pentru 2 persoane, modelul APM5, este partenerul tău ideal pentru traversarea străzilor alături de cei dragi. Cu APM5, întotdeauna este loc pentru încă o persoană. Datorită motorului său puternic, acest triciclu depășește cu ușurință orice obstacol. Tot ce trebuie să faci este să te bucuri de drum. Ai voință să atragi atenția cu designul modern al APM5?

Noi îl livrăm la adresa ta, folosind propriul nostru parc de camioane. Beneficiezi de o garanție de 12 luni, valabilă la domiciliul tău.

Acest vehicul poate fi condus fără a avea permis de conducere și are o viteză maximă omologată de 25 km/h. Autonomia acestui vehicul poate varia în funcție de temperatură, modul de încărcare și înclinarea drumului și poate parcurge aproximativ 40 km cu o singură încărcare.

Triciclul are o greutate proprie de 117 kg și poate suporta o greutate maximă admisă de 160 kg. Este echipat cu 5 baterii cu o capacitate totală de 60V, 20Ah VRLA GEL. Dimensiunile triciclului sunt 1710 / 785 / 1040 mm. Acesta are o transmisie cu diferențial și necesită 6-8 ore pentru încărcare, la un cost de aproximativ 1.5 RON per încărcare, în conformitate cu tarifele medii casnice pentru energie electrică.

Triciclul este echipat cu anvelope de dimensiune 3.00 -10 atât în față, cât și în spate, și dispune de un coș de depozitare situat în partea din față. Banchetele sunt confortabile și asigură un confort deplin în timpul utilizării.

Certificat de conformitate RAR: Triciclul electric Volta APM5 este autorizat și omologat de către Registrul Auto Român, ceea ce înseamnă că este permis să circule pe drumurile publice din România. De asemenea, este important să menționăm că acest triciclu electric este omologat cu o viteză maximă de 25 km/h, ceea ce îl face legal pentru utilizarea pe drumurile publice, fără a fi necesar un permis de conducere.

Aceasta caracteristică face din Volta APM5 o alegere excelentă pentru persoanele care doresc să călătorească în siguranță și confort, fără a avea nevoie de un permis de conducere. Triciclul electric Volta APM5 este ușor de condus și manevrat, oferind o manevrabilitate excelentă, fiind ideal pentru oricine dorește să se deplaseze pe distanțe scurte sau medii în zone urbane sau rurale.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tricicleta electrica visinie APM5, 25 km/H, fara permis de conducere”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *